Λίγα Λόγια
Με σύγχρονη αισθητική, φαντασία και σεβασμό στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των τηλεθεατών, που αναζητούν ενδιαφέρον περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, η Barking Well Media παράγει υψηλής ποιότητας προγράμματα με στόχο να ψυχαγωγήσουν, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να «ταξιδέψουν» τους τηλεθεατές. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του κοινού, ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις, ζούμε τον παλμό της εποχής, βλέπουμε πέρα από τα προφανή, εμπνεόμαστε από το σήμερα, οραματιζόμαστε το αύριο και δημιουργούμε ακαταμάχητο, συναρπαστικό περιεχόμενο για κάθε πλατφόρμα.
Αυτό είναι και το προσωπικό στοίχημα του εμπνευστή και ιδρυτή της Barking Well, Νίκου Κοκλώνη, που το 2018 έβαλε τα θεμέλια της εταιρείας παραγωγής, δημιουργώντας μια ομάδα με κορυφαίους επαγγελματίες των media. Με εμπειρία, «τρέλα» και πάθος, κάνουμε τη διαφορά στο τηλεοπτικό τοπίο, συστήνοντας στο κοινό ανατρεπτικά προγράμματα υψηλών απαιτήσεων.
Kάθε επιχειρηματικό «ταξίδι» χρειάζεται τους κατάλληλους «συνοδοιπόρους» και όπως συνηθίζει να λέει ο Νίκος Κοκλώνης: «Οι επιτυχίες ανήκουν στις ομάδες, στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και σε όλους μαζί». Με «σύμμαχο» τον πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό, δίνει «σάρκα και οστά» σε ιδέες, concepts και προγράμματα διεθνών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
Loading