About
Η Βarking Well Media ιδρύθηκε το 2018 από τον επιχειρηματία Νίκο Κοκλώνη, o οποίος το 2015 ήταν ένας από τους 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών στην Ελλάδα σύμφωνα με τη λίστα του έγκριτου επιχειρηματικού περιοδικού Fortune. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία, με καινοτόμες τεχνολογίες, πρωτότυπα κόνσεπτ και μια ομάδα στελεχών με μακρά εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης εξελίχθηκε σε game changer της τηλεοπτικής βιομηχανίας. Σήμερα είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στα Βαλκάνια, με πλούσιο portfolio που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολλά επιτυχημένα διεθνή formats. Με έδρα την Αθήνα, η Barking Well παράγει κάποια από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως οι Alpha TV, Mega TV, Antenna TV και Star Channel. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Κοκλώνης, expert στον τομέα του ταξιδιού, ανέλαβε να δημιουργήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Η ταξιδιωτική εκπομπή, που παρουσίαζε και επιμελούταν ο ίδιος, γύρισε όλο τον πλανήτη, από το Τόκιο και την Καρταχένα μέχρι την Παταγονία, και Το Celebrity Travel Φιλοξενώντας διάσημους Έλληνες από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι άνοιγαν την καρδιά τους στον οικοδεσπότη σε εξομολογητική διάθεση έκανε αίσθηση για το ξεχωριστό του περιεχόμενο και την υψηλή ποιότητα παραγωγής του, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Την επιτυχία αυτή ακολούθησαν πολλές νέες αναθέσεις και συνεργασίες και η Barking Well έβαλε την υπογραφή της σε κάποια από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης: Διεθνή φορμάτ όπως το Just The 2 Of Us (ΒBC), το The Chart Show (Freemantle), το Celebrity Game Night (NBC Universal), το Raid The Cage (Sony Entertainment Group), το Total Blackout (Freemantle), το The Secret Song (Can’t Stop Media), κ.α., αλλά και πρωτότυπα non scripted ζωντανά προγράμματα infotainment, όπως οι εκπομπές Σούπερ Κατερίνα στον Alpha TV και Χαμογέλα και Πάλι στο Mega TV, που σημειώνουν την υψηλότερη τηλεθέαση στις ζώνες μετάδοσής τους. Ο Νίκος Κοκλώνης, ιδρυτής και CEO της Barking Well, πιστεύει πως τη φυσιογνωμία κάθε εταιρείας τη διαμορφώνουν οι άνθρωποί της. Από την πρώτη στιγμή θέλησε η Barking Well να γίνει συνδετικός κρίκος και να δημιουργήσει την πιο δημιουργική αλληλεπίδραση ανάμεσα στα ταλέντα της τηλεοπτικής βιομηχανίας, με στόχο να δώσει σάρκα και οστά σε καινοτόμες ιδέες. Έτσι δημιούργησε μια διαρκώς διευρυνόμενη ομάδα από media experts, δημιουργούς περιεχομένου, έμπειρους παραγωγούς και εξειδικευμένους τεχνικούς, που συστήνουν τόσο πρωτότυπα concepts όσο και δημιουργικές προσαρμογές ξένων formats στο δυναμικά αναπτυσσόμενο τοπίο της αγοράς των media στην Ελλάδα.
Στον χώρο του κινηματογράφου, η Barking Well ήταν συμπαραγωγός της ιστορικής δραματικής ταινίας, Σμύρνη Μου Αγαπημένη, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο της Μιμής Ντενίση. H ταινία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση για την καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Η εταιρεία έχει παράξει περισσότερα από 25 προγράμματα διαφορετικών ειδών, διευρύνοντας συνεχώς το portfolio της: Μουσικά σόου, τηλεπαιχνίδια, ταξιδιωτικές εκπομπές, ζωντανά προγράμματα infotainment, εκπομπές μαγειρικής και σειρές μυθοπλασίας. Την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, η εταιρεία παρήγαγε περισσότερες από 1500 ώρες περιεχομένου για διαφορετικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Παράλληλα με τις τηλεοπτικές παραγωγές, η Barking Well Media έχει και εκδοτική δραστηριότητα. Το 2020 η εταιρεία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη βρετανική Reach plc, την εταιρεία που εκδίδει, μεταξύ άλλων, την εφημερίδα Daily Mirror, το ειδησεογραφικό σάιτ mirror.co.uk και το εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ! καθώς και την ιστοσελίδα του. Στο portfolio της Barking Well εντάχθηκε το περιοδικό ΟΚ! (κυκλοφορεί σε εβδομαδιαία βάση με την εφημερίδα Τα Νέα κάθε Σάββατο), ενώ τον Αύγουστο του 2021 έκανε launch στην ελληνική αγορά το σάιτ του OK!, okmag.gr. Η Barking Well έχει πάρει τα δικαιώματα της ιστορικής εφημερίδας The Daily Mirror και μέσα στο επόμενο διάστημα θα συστήσει στο ελληνικό κοινό το brand μέσα από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα mirror.gr.

Pre-Production
Creative Development
Post-Production